Varrósarok tervezés megoldva!

Vissza kicsit a varráshoz a sok költözős írás után (bár még közel sincs vége a cikksorozatnak)! Azon belül is a varrósarok kialakításához, ami eddig függőben volt. Említettem, hogy lesz egy kb. 2 m hosszú fiókos asztalom, két gurulós tárolóm és egy magasabb polcos szekrényem. Aki azt hiszi, hogy ez elég a varrós holmik tárolására, az vagy nem elég régen, vagy nem elég gyakran varr! 🙂 De most megtaláltam a megoldást, ami egyelőre még nem, de hamarosan itthon is elérhető.

bbead4c3db345a4da6b3d7fbba328865.jpg

Az asztallal szemközt egy ablak van, az asztaltól jobbra pedig már nagyon a nappaliba rondítanék bármilyen fali tárolóval, így marad az asztaltól balra lévő fal kb. 90 cm szélesen és az asztal lapja felett kb. 210 cm magasságig. Ez elég nagy felület ahhoz, hogy sok gyakran használatos (és veszélyes, fiókba kisgyerek miatt nem tehető) dolgot tároljak itt, de hogy szép és rendezett is legyen mindez az alapvetően fehér nappaliban, az fejtörést okozott volna, amivel nem volt kapacitásom foglalkozni a felújítás + költözés + baba teherkombináció miatt.

Az IKEA svéd honlapján már látható az új termékkínálat, ami nálunk majd ősztől lesz kapható. A SKÅDIS család is ezek közé tartozik: lyuggatott tábla és ráakasztható mindenféle okosság tartozik bele. Nekem az ilyen szabadon alakítható, kombinálható tárolórendszerek nagyon tetszenek, ezért is kedvelem az IKEÁ-t. A SKÅDIS ráadásul csinos is.

Az alaptábla fehér és farostlemez színben létezik – ez az anyaga, bevonata akril. Függőleges és vízszintes felületre is megoldották a rögzítését, és térelválasztóként is tud működni, ekkor mindkét oldala kihasználható.

3.JPG

Az én fantáziámat elsőre ezek a kiegészítők ragadták meg: akasztók pl. ollóknak, csipeszek, pausztekercs-tartó, kis átlátszó tárolódobozkák.

 

Mire megjelenik a magyar áruházakban, addigra megtervezem a saját falamat a svéd honlapon megtalálható méretek segítségével. A kész varrósarkot pedig megmutatom nektek. 🙂 (A képek az ikea.se-ről származnak.)

elvalaszto

I am planning my sewing corner. Use google translate to understand the text.

Ha tetszett, egy megosztással segíts, hogy elolvashassa, akit még érdekelhet!

Hogy biztosan értesülj az új bejegyzésekről, kövesd a blogot e-mailen keresztül: a jobb oldalon található KÖVETÉS gombbal ezt könnyen megteheted!

Vélemény, hozzászólás?

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s